WIMPERS

LANGE WIMPERS, DAAR DROMEN WE ALLEMAAL VAN

 De één is gezegend met mega lange wimpers, de ander moet het met kortere exemplaren doen. Toch kunnen we de natuur tegenwoordig eenvoudig een handje helpen. Door ze te verven lijken ze vaak al een stuk langer, met een wimperserum worden ze dit ook echt! Deze raden we altijd aan voor de LashLifts, gekrulde, lange wimpers ogen immers een stuk mooier dan gekrulde, korte wimpers.

 

WIMPERS VERVEN

Het verven van de wimpers geeft een tijdelijke kleuring aan de wimpers, geen mascara nodig!

 

 

WIMPERLIFT 

Eleebana LashLlift is de opvolger van de wimperpermanent, de trend van het moment! De wimpers worden gekruld zonder gebruik van wimperkrultang of extensions. Deze krul blijft 6 tot 12 weken zichtbaar en is geschikt voor iedere wimperlengte. Door de wimpers ook te verven is mascara niet meer nodig, heeft u zwarte wimpers van uzelf? Dan is de wimperlift ook  mogelijk zonder hierbij te verven.

Tip! Kom zonder make-up, met schone wimpers op de afspraak zodat producten goed kunnen hechten. Laat de wimpers 24 uur niet nat worden, ook geen mascara dus.

 

Wimpers verven

12,50

Ellebana lash lift

45,00

Elleebana LashLift incl Wimpers verven

55,00Link naar review Aphro Celina van Serena Verbon, BeautyLab

 

Op deze foto, de voor foto, de wimpers na 6 weken gebruik van het wimper serum en na de Elleebana LashLift inclusief verven

WIMPER EXTENSIONS

Wimperextensions zijn een verlenging van natuurlijke wimpers en zorgen voor een opvallende en mooie uitstraling van je gezicht. De wimperextensions zijn langer dan natuurlijke wimpers en laten je ogen hierdoor groter lijken. Je ogen springen er veel meer uit. 

In tegenstelling tot nepwimpers blijven wimperextensions drie tot vier weken zitten. Het spreekt dus voor zich dat dit ook een andere manier van aanbrengen vereist. Nepwimpers kun je zelf aanbrengen en dezelfde dag nog verwijderen. Om wimperextensions te laten zetten, kun je het best de hulp inschakelen van een professional.

Fardau doet bij ons de one-by-one extensions. Met deze methode zien je wimperextensions er zeer natuurlijk uit en valt het niet op dat het nepwimpers zijn. Fardau is getrained door Perfect Eyelash en Britt Gerritsen (Blink by Britt).

VERZORGING VAN DE WIMPEREXTENSIONS

* Laat de wimperextensions de eerste 24 uur na de behandeling niet nat worden, zodat de lijm volledig kan drogen en uitharden

*Trek niet aan de wimpers

*Laat de wimperextensions na het douchen aan de lucht drogen. Gebruik geen handdoek of watjes, deze laten pluisjes achter en haken aan de wimperextensions vast.

*Reinig de ogen verticaal.

*Wrijf niet in de ogen! Hierdoor kunnen ze afbreken.

*Reinig de wimpers voorzichtig met oogmake -up remover op water basis, deze is bij ons verkrijgbaar. Producten op olie basis lost de lijm op waardoor de wimpers uitvallen.

*De wimpers voorzichtig uit elkaar kammen met een wimperborsteltje.