PERMANENTE MAKE-UP WENKBRAUWEN 

Prachtige wenkbrauwen door Permanente MakeUp door gespecialiseerd schoonheidsspecialiste Leeuwarden.

Wanneer haartjes niet meer teruggroeien of verdwijnen, kunnen we door middel van Permanente MakeUp weer prachtig gevormde wenkbrauwen creëren.

MicroBlading Nanda Apeldoorn

Klik voor meer info en foto 's

HAIRSTROKES 

Hairstroke techniek, ook wel 3D genoemd, doe ik als gespecialiseerd schoonheidsspecialiste, door middel van microblading. Dit is het tekenen van ultra fijne haartjes met een pen met naaldjes om zo de meest natuurlijk uitziende wenkbrauw te creëren. Deze techniek is voor iedereen geschikt. Het wordt vaak de nieuwste techniek genoemd, maar eigenlijk is dit de manier hoe vroeger werd getatoeëerd, met een stokje en een naald, gedoopt in pigment. Gelukkig zijn de technieken er inmiddels op vooruit gegaan en werken wij, schoonheidsspecialiste Leeuwarden, dan ook met steriel verpakte wegwerpmesjes.

POWDERBROWS

PowderBrows, ook wel OmbreBrows -vanwege het van donker naar licht effect- of schaduwtechniek genoemd, ziet er uit alsof de wenkbrauw is ingekleurd met poeder. Het resultaat is een volle wenkbrauw, een natuurlijk resultaat, niet de 'blok' wenkbrauwen die we vroeger zagen. Een volle wenkbrauw, geschikt voor mensen met een complete vorm maar te dun ‘begroeid’

Mist er alleen een klein stukje op het begin? Dan pas ik een combinatie toe: hairstrokes voor het meest natuurlijke resultaat; en poeder om het haar voller te laten lijken. Kom gerust eens langs in de schoonheidssalon van Leeuwarden om de mogelijkheden te bespreken met een schoonheidsspecialiste.

Alle nieuwe behandelingen bestaan uit een eerste behandeling van 2 uren en binnen de 10 weken een nabehandeling, deze duurt 75 minuten. Kunt u niet komen, voor wat voor reden dan ook, dan vervalt deze nabehandeling.

Alleen in het geval van een eerste behandeling voor en een tweede behandeling na chemo behandelingen, wordt deze nabehandeling kostenloos verplaatst.

Een extra nabehandeling -of het verplaatsen van de nabehandeling buiten die 10 weken- is 75 euro. Dit kan nodig zijn door het niet regelmatig opnemen van het pigment door de huid, een stukje er af krabben tijdens slaap, of het niet naleven van de nazorg instructies zoals zweten/sporten gedurende de helingsperiode.  

De jaarlijkse nabehandeling zorgt er voor dat de permanente makeup er optimaal uit blijft zien. De lichtere wenkbrauwen zullen langzaam verdwijnen, de donkere wenkbrauwen kunnen wat assig lijken. Binnen 13 mnd na de eerste behandeling kost dit 150 euro, binnen 18 mnd 180, binnen 24 mnd 200. Na 24 maanden wordt 50% van de nieuwprijs gerekend. (De nabehandelingen bestaan uit 1 behandeling, mocht het nodig zijn een extra nabehandeling in te boeken door dat de huid het pigment niet gelijkmatig heeft opgenomen, dan wordt er 75 euro gerekend)

HairStrokes / MicroBlading

440,00

PowderBrows

440,00

Nabehandeling nieuwe klant / techniek

250,00

Nabehandeling 18-24 mnd

200,00

Nabehandeling 13-18 mnd

180,00

Nabehandeling binnen 13 maanden

150,00

Extra nabehandeling

75,00