HUIDVERBETERING

 

 

DE BEHANDELING

Onze huidverbeterende behandelingen, bestaan uit meerdere behandelingen: MicroNeedling, om actieve ingrediënten gericht de huid binnen te sluizen en om hiernaast de aanmaak van collageen en elastin te stimuleren. Plasma huidverstrakking, om oneffenheden te verwijderen en de huid te verstrakken. En  MesoPeel advanced DermaPeelings van MesoEstetic. Afhankelijk van de huid en het probleem kunnen de behandelingen apart of samen worden ingezet. Met een huidverbeterende behandeling ga je een stap verder dan de basis gezichtsbehandelingen, we helpen de natuur een beetje.

PLASMA

Plasma is een gasvormige stof, welke bestaat uit geïoniseerde deeltjes die elektrisch (positief en negatief) geladen zijn. Dit is een natuurkundig proces en kan op verschillende manieren bij huid- en verouderingsproblemen toegepast worden. Door middel van een serie van puntsgewijze aanrakingen van de huid, waarbij een kleine flits (ontlading) ontstaat, trekken de huidvezels -als reactie op deze aanraking- samen. (de behandeling is ook wel bekend als FibroBlast en Plexr, dit zijn andere merken met verschillende behandelmethoden)

 

De behandeling is gebaseerd op sublimatie (verdamping) van de bovenste huidlaag (epidermis). Doordat de opperhuid als het ware ‘verdampt, ontstaat er een klein bruin stipje (dots), een zogenaamde thermische reactie. De vonk raakt alleen de bovenste huidlaag, er is dus geen open wond, wat het risico vermindert op bijwerkingen zoals, infecties en littekens. Het genezingsproces van 7 dagen is dan ook aanzienlijk korter dan bij een traditionele ooglift. 

 

Als voorbereiding wordt gebruik gemaakt van een verdovende crème. Deze Emla creme dient van te voren op recept worden aangevraagd bij uw huisarts. De behandeling zelf duurt ongeveer 10 a 15 minuten per oog of 60 minuten voor het volledige gezicht (dit is incl boven – of onder oogleden) 

 

Plasma zorgt voor direct liftend -en verjongend effect. De behandeling zorgt indirect voor stimulatie op de diepere huidlagen en heeft daardoor ook een positief effect op lange termijn. Omdat de fibroblasten geactiveerd zijn en dus ook weer collageen aanmaken, werkt dit nog tot 12 weken door in de huid en is het optimale resultaat dan ook pas zichtbaar. Door dit effect zullen de behandelde zones een extra boost krijgen in hun stevigheid en volume.

 

De behandelde huid kan zwelling vertonen die gemiddeld twee dagen kan duren. Ook ontstaat er na de behandeling “crusting” van de huid, minuscule korstjes. Deze korstjes verdwijnen binnen 7 dagen. De Plasma behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. 

 

Hoe lang het resultaat zichtbaar blijft hangt helemaal van de huid en de mimiek af. Rimpels door mimiek (frons/voorhoofd) zullen eerder weer zichtbaar zijn, dan rimpels door huidverslapping. Het effect is langdurig. Na 1 behandeling is het resultaat zeer goed zichtbaar. In enkele gevallen wordt een nabehandeling aangeraden, deze zal 4 maanden na de initiele behandeling plaatsvinden.

 

Aangeraden wordt de huid hier in de toekomst in te blijven activeren en de collageen aanmaak te stimuleren. Dit kan door middel van MicroNeedling, NutriCosmetica en de correcte dagelijkse huidverzorging. 


MICRONEEDLING

De MicroNeedling machine maakt gebruik van minuscule naaldjes, die vibrerend microscopisch kleine kanaaltjes in de huid maken. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar verwonden de huid precies genoeg om deze op een natuurlijke manier te activeren. Een MicroNeedling behandeling maakt gebruik van het eigen natuurlijke genezingsproces van de huid, door de prikkeling in het bindweefsel komen diep in de huid helende factoren vrij, die zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine. 

 

Tijdens de MicroNeedling behandeling worden serums met hoogwaardige actieve werkstoffen gebruikt, gebaseerd op wat de huid nodig heeft. Dankzij de kanaaltjes kunnen de actieve ingrediënten diep in de huid kunnen worden opgenomen.

 

Een MicroNeedling behandeling is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en te verbeteren. De huid wordt voller, gladder, steviger en egaler van kleur.

 

Bij de MicroNeedling behandeling wordt gebruik gemaakt van minuscule naaldjes die zeer snel op en neer bewegen. De behandeling wordt afgesloten met een After Treatment Mask en duurt in totaal ongeveer 50 minuten. Direct na de behandeling ziet de huid er roze tot rood uit, tevens kan deze prikkelend en warm aanvoelen. Na een meer intensieve behandeling kunnen enkele puntbloedinkjes en/of kleine blauwe plekjes ontstaan, dit is niet ernstig en trekt vanzelf weer weg.

Door de versnelde celdeling kan de huid licht gaan schilferen, waarbij de dode huidcellen loslaten. 

 

De eerste 2 dagen na de behandeling wordt het gebruik van make up afgeraden (oogmakeup is geen probleem). Behalve ampullen zijn er ook andere microneedling aftercare producten om de effecten van de behandeling zo lang mogelijk te behouden.

 

De huid moet tot een maand na de behandeling goed beschermd worden tegen de zon met een hoge beschermingsfactor.  

 

Elke behandeling geeft effect, maar voor het beste resultaat word deze behandeling in een kuur aangeboden, 3 – 5 behandelingen om de 14 dagen.

In het geval van anti-aging wensen is het wellicht handig om te weten dat het minimaal 6 weken duurt om collageen aan te maken, en dat er meerdere behandelingen nodig zijn. U gaat al wel resultaat zien in de loop van uw kuur, maar het eindresultaat van de kuur heeft u pas 4 tot 6 maanden na de laatste behandeling. In het geval van littekenverbetering ziet u al eerder resultaat en dit geldt ook voor pigmentvlekken. Beide verbeteren aanzienlijk binnen 2 tot 3 maanden.

INDICATIES

Stevigere, gladdere huid door aanmaak van collageen

Huidverjonging, verfijning van fijne lijntjes en rimpels

Verbetering van textuur (grove porien)

 Littekens, ook van acne

Zonbeschadiging

Pigmentstoornis

Striemen / striae

Verhoogt de opname van vocht en voedingsstoffen

 

CONTRAINDICATIES 

Zwangerschap 

Borstvoeding

Elke vorm van eczeem

Psoriasis

Actieve herpes

Actieve acné

Tijdens gebruik van een antibiotica kuur


MicroNeedling & Plasma 

MicroNeedling & Plasma 

MicroNeedling & Plasma  

MicroNeedling & Plasma 

BODYSHOCK

REMODELERING VAN HET LICHAAM VOOR 6 BEHANDELINGSZONDES 

 

INDICATIES

Plaatselijk vet

Cellulitis (hard, zacht & oedemateus)

Verlies van stevigheid

Striemen

 

 

De ultra-geconcentreerde, 100 % actieve werkzame stoffen hebben effect op de belangrijkste esthetische veranderingen van het silhouet.

Deze behandeling voor bodycontour en cellulitis vermindert het vetweefsel en de sinaasappelhuid. Vochtophoping wordt verhinderd en de microcirculatie wordt bevorderd.

Het is de ultieme, professionele behandeling met bijpassende thuisverzorging voor een zichtbaar en langdurig resultaat. 100% aanpasbaar aan de specifieke behoeften van elke persoon.

GLOBAL EYECON

PROFESSIONELE BEHANDELING VOOR DE CORRECTIE VAN MEERDERE OOGCONTOURPROBLEMEN

 

INDICATIES

Rimpels

Wallen

Expressielijnen

kringen onder de ogen

Afhangende bovenste oogleden

 

Peeling; werkt op globale antiaging en anti-vermoeidheidstekenen van de oogcontour

Hoofdbestanddelen: azelaïne zuur, resorcinol, phytinezuur, salicylzuur, lactaatzuur, citroenzuur

 

Microneedling; werkt op globale antiaging en anti-vermoeidheidstekenen van de oogcontour  

Hoofdbestanddelen: zoete klaver, troxerutine, glabra, zoethout, en phytine zuur

 

Hydrogelmasker; hydraterend, depigmenterend en verzachtende werking

Hoofdbestanddelen: tranexamine zuur, hyaluronzuur, aloe vera, komkommer extract